* resum de les activitats de l'Associació de Geòlegs de les Illes Balears *

 

entera't a www.ageib.org i si t'interessa que sempre t'avisem per correu electrònic de les activitats que fem obertes al públic en general contacta amb nosaltres!

geoloDia

Una de les activitats en les que l'AGEIB participa des de l'any 2009 és el GEOLODIA, el dia reivindicatiu de la GEOLOGIA promogut per la Sociedad geológica de España i consistent en realitzar vàries activitats com conferències o excursions geològiques guiades.


més informació

 

conferències

l' AGEIB des dels incicis de la seva fundació organitza puntualment conferències sobre geologia. Actualment se n'està fent més difusió al públic en general i sobretot a altres associacions interessades.

 

vegeu el subapartat de conferències

galeria de fotos

El maig de 2012 els socis de l' AGEIB estrenam la galeria d'imatges sobre geologia de les Illes Balears, la intenció d'aquest nou espai és la reinvidicació en "format digital" de la bellesa geològica així com la creació d'un espai d'identificació de tipus de roca, estructures, fòssils, etc. més comuns de les Illes Balears.

 

vegeu-les!

patrimoni natural

El patrimoni natural és un dels temes que més volem reivindicar, des de l'AGEIB tenim varis objectius a desenvolupar al respecte. Varem participar en l'el·laboració del projecte de Decret sobre Punts d'Interès Geològic.

 

vegeu molt més

guies geològiques

Les guies geològiques enteses com a documentació pràctica i didàctica que ens serveix per a poder realitzar un itinerari d'interès geològic representen una eina molt important per a la difusió de la geologia, entenem que la seva creació és una passa endavant que hem de donar, i així hem començat a fer-ho.

 

vegeu més

sortides de camp

Des del seu inici, l'AGEIB, organitza sortides de camp d'interès per als socis, sempre dirigides per algún geòleg coneixedor del lloc que es visita.

dinar i sopar anual de l'AGEIB

Anualment i des dels seus inicis, l'AGEIB, organitza un dinar per als socis, a càrrec de l'associació, la geoPorcella o geoCaldereta, acompanyat sempre d'una sortida de camp al matí, així com també celebra un sopar anual de socis coincidint amb l'Assemblea General de desembre.

www.ageib.org

Per fi a l'any 2011 estrenam la pàgina web de l'AGEIB amb la intenció de tenir un espai de trobada, difusió, coneixement i opinió. Tots els socis pensavem en la importància de la seva creació.

 

Creació i gestió: Margalida Comas.

intercanvi AGEIB-AGEX maig 2009

L’AGEX, Asociación Geológica de Extremadura, visita Mallorca el maig de 2009 en motiu de l'intercanvi dut a terme amb l'AGEIB a l'abril de 2008, a iniciativa del llavors president de l'AGEIB, Jesús Duque.

L'AGEIB va organitzar sortides de camp els tres dies que va durar la visita tal com l'AGEX havia fet quan l'AGEIB visità Extremadura. Van ser dues experiències molt gratificants, tant per la relació humana com per la diversitat geològica d'ambdós llocs.

 

AGEX